Наполи унижи Осимен с видео, той избесня и заплаши със съд клуба


Наполи унижи Осимен с видео, той избесня и заплаши със съд клуба
Снимка: Getty Images

2812 0

Голямата звезда на Наполи в момента - Виктор Осимен, се е обидил на клуба. Той е бил ядосан от видео, публикувано от отговорниците за това в клуба в "ТикТок", в което той е главно действащо лице.

Неаполитанци са публикували клип, в който се вижда как нападателят моли рефера Джовани Айролки да отсъди дузпа за тях в мача с Болоня в петия кръг на Серия А. Реферът посочва бялата точка, нигериецът изпълнява и пропуска. Мачът завърши с нулево равенство.

Видеото е съпроводено от хумористичен тънък глас, който иронизира Осимен, а също така са добавени и субтитри: "Дайте ми дузпа, моля!". Впоследствие видеото е било изтрито, но агентът на играча - Роберто Календа, публикува изявление, в което посочва, че може да се стигне до съд.

"Случилото се днес на официалната страница на Наполи в TikTok е недопустимо. Видеото, осмиващо Виктор, първо беше стана публично достояние, а след това със закъснение беше изтрито.

Сериозен инцидент, който нанася сериозни щети на футболиста и утежнява ситуацията с отношението към Виктор напоследък - уреждане на разправии в пресата и пускане на фалшиви новини.

Запазваме си правото да предприемем правни действия и всякакви подходящи мерки, за да защитим Виктор", се казва в изявлението на Календа.

Скоро след това Осимен демонстративно се дистанцира от своя клуб в социалните мрежи. Той премахна снимките си, свързани с тима, от Instagram, но запази тези, в които е с екипа на националния отбор. А ето за кое качество на Димитър Бербатов мечтае Осимен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички