Обвинение от Атлетико: От Реал Мадрид създават непоносима атмосфера за реферите


Обвинение от Атлетико: От Реал Мадрид създават непоносима атмосфера за реферите
Снимка: Getty Images

1041 0

Имаше не малко последствия от дербито на Мадрид в неделя, което бе спечелено от Атлетико с 3:1. И двата отбора бяха разгневени от няколко съдийски решения по време на мача на  "Метрополитано", които смятаха, че са против тях.

"Отровната" атмосфера, която създава Реал Мадрид за реферите

"Дюшекчиите" бяха бесни от фала на Джуд Белингам срещу Анхел Кореа, който получи само жълт картон, въпреки че аржентинецът получи изкълчване на коляното в резултат на инцидента. Междувременно телевизията на Реал Мадрид изглежда намекна, че е имало съдийски заговор срещу тях след мача.

Изпълнителният директор на Атлетико Мигел Анхел Гил Марин заявил, че му е писнало техните съперници да използват съдии по този начин и той вярва, че Реал Мадрид прави това умишлено. А причината е да създаде определена атмосфера за длъжностните лица, информира "Marca".

"Реал Мадрид подправя конкуренцията. Те създават непоносима атмосфера за реферите. Аргументите, с които нападат реферите, биха били смешни, ако не беше нещо толкова сериозно, което пряко влияе върху развитието на състезанието", сподели той.

Гил Марин спести специално споменаване на телевизия Реал Мадрид в своята критика. "Те са фанатици, те знаят, че ако не кажат подобни неща, бързо ще загубят работата си". След мача и Диего Симеоне заяви, че Джуд Белингам е трябвало да бъде изгонен във въпросната ситуация.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички