"Marca": Манчестър Юнайтед проявява интерес към основен футболист на Реал Мадрид


"Marca": Манчестър Юнайтед проявява интерес към основен футболист на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1931 0

Испанското издание "Marca" твърди, че ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля сензационен ход на трансферния пазар, тъй като вижда в един от футболистите на Реал Мадрид перфектния вариант за заздравяване на халфовата си линия!

В последно време световните медии свързваха редица големи имена с "червените дяволи" - Алваро Мората, Пиер-Емерик Обамеянг, Френки де Йонг... но сега става въпрос за бразилеца Каземиро, който е основен играч в състава на Карло Анчелоти.

30-годишният дефанзивен полузащитник акостира на "Сантяго Бернабеу" през 2013 година с трансфер от Сао Пауло и до момента е натрупал 336 мача във всички турнири, в които се е отчел с 31 гола и 29 асистенции.

*Контрактът му с "белия балет" е до лятото на 2025 г., а популярният портал "Transfermarkt" оценява качествата му на 40 милиона евро!

Испанската медия пише, че в днешния 16 август представители на Юнайтед се намират в Мадрид, но уточнява, че все още не е направена официална оферта. Допълва се още, че в Реал искат да задържат Каземиро, но се припомня, че клубната философия е такава, че никога не се знае какво ще се случи до самото затваряне на трансферния прозорец (1 септември).

Вижте още: Агентът на Алваро Мората и Диего Симеоне с коментари за бъдещето на нападателя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички