Ерик Тен Хаг сменил коренно мнението си за Кристиано Роналдо


Ерик Тен Хаг сменил коренно мнението си за Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

3864 0

Предводителят на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, си е променил коренно мнението за бъдещето на Кристиано Роналдо и вече нидерландецът е готов да се раздели с португалския нападател през това лято. Роналдо е споделил в началото на юли още, че иска да напусне Ман Юнайтед, тъй като иска да играе в Шампионска лига, а това е нещо, което „червените дяволи“ не могат да му позволят през този сезон.

На няколко пъти през последните седмици Тен Хаг отричаше, че Роналдо ще напусне клуба, но The Athletic пише, че наставникът вече е готов да се раздели със своя футболист, след като не вижда да е остатъчно отдаден на футболните процеси, които гологлавият треньор иска от отбора.

Според изданието Кристиано дори се храни сам на базата в Карингтън и не комуникира с останалите играчи, като ясно показва разочарованието си от втория си период в Манчестър. Футболистът пропусна предсезонната подготовка на отбора в Тайланд и Австралия през юли поради лични причини и се върна на базата по-късно през месеца.

Все пак той игра и в двата мача на отбора във Висшата лига срещу Брайтън и Брентфорд, като и двете срещи Ман Юнайтед допусна поражения. Нападателят игра 90 минути при загубата с 0:4 от Брентфорд, но отказа да аплодира привържениците и да стисне ръката на Тен Хаг след края на срещата.

Според различни източници отборите, които имат интерес към CR7 са Челси, Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички