Манчестър Юнайтед отрече, че ще прекратява договора на Роналдо


Манчестър Юнайтед отрече, че ще прекратява договора на Роналдо
Снимка: Getty Images

2954 0

От Манчестър Юнайтед отрекоха появилата се информация, че клубът може да прекрати договора на голямата си звезда Кристиано Роналдо заради непрофесионално отношение от страна на португалеца.

Вчера Sky Sports съобщи, че ръководството на "червените дяволи" не е доволно от поведението на петкратния носител на Златната топка и отношението му към новия мениджър Ерик тен Хаг, поради което се обмисля едностранно прекратяване на договора му.

Авторитетното издание " The Athletics" излезе с информация, че нападателят се дистанцирал от съотборниците си като обядвал на отделна самостоятелна маса на базата на Юнайтед и често се сърдел на Тен Хаг, когато го карал да пресира по време на тренировка.

Впоследствие обаче говорител на Юнайтед отрече тази информация и заяви, че няма промяна в позицията на клуба спрямо Роналдо, тоест, че той влиза в плановете на Тен Хаг и няма да бъде продаден. Още миналия месец португалецът изрази желанието си да напусне "Олд Трафорд" и да заиграе в отбор, който участва в Шампионската лига, но до момента така и не се намира клуб, който да иска Роналдо в редиците си. 

Вижте още: 5-те най-тежки загуби в кариерата на Роналдо

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички