"Възможно най-лошият съотборник" - бивш футболист разкритикува Бруно Фернандеш от Манчестър Юнайтед


"Възможно най-лошият съотборник" - бивш футболист разкритикува Бруно Фернандеш от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3974 0

Бившият нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор, който спря с футбола през 2019 година, се изказа доста негативно по адрес на една от звездите в състава на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш.

Националът на Португалия акостира на "Олд Трафорд" през януари 2020 година и в началото бе безупречен, но постепенно и неговата форма спадна и в момента е бледо копие на себе си.

Говорейки пред "TalkSPORT", Агбонлахор описа Фернандеш като "най-лошия възможен съотборник": "Според мен, Фернандеш, откакто е във Висшата лига, да, записа някои чудесни мачове, вкара голове, даде асистенции, но изглежда като най-лошият съотборник за всички времена. Всеки път, когато някой не му подаде топката, той започва да ръкомаха към другите играчи и към треньорската скамейка".

"Играл съм с футболисти като него и всеки би му се ядосал. Той пресира от време на време, видяхте ли го да направи нещо?", запита Агбонлахор, визирайки загубата на "червените дяволи" от Брентфорд с 0:4.

"Той е от онези, които ще се опитат да ти подадат топката и тя ще излезе извън очертанията на терена, но пак ще обвини теб. Такъв играч е Фернандеш - най-лошият възможен съотборник", повтори още веднъж 35-годишният англичанин, който записа 391 мача (86 гола) за Астън Вила в кариерата си.

Вижте още: Над 80 000 се подписаха с искане Антъни Тейлър да не ръководи повече мачове на Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички