Агентът на Алваро Мората и Диего Симеоне с коментари за бъдещето на нападателя


Агентът на Алваро Мората и Диего Симеоне с коментари за бъдещето на нападателя
Снимка: Getty Images

1444 0

Късно снощи (15 август) Атлетико Мадрид стартира сезон 2022/23 в Испания с класическа победа като гост на Хетафе. Две от попаденията бяха дело на Алваро Мората, чието бъдеще все още е обект на спекулации в световните медии.

Счита се, че най-силен интерес към нападателя има от страна на Манчестър Юнайтед и на Ювентус, където той прекара последните два сезона под наем.

В коментар пред "Chiringuito", агентът на Алваро - Хуанма Лопес, даде противоречив отговор на въпрос за бъдещето на клиента си: "За момента казвам, че остава в Атлетико Мадрид, месец август е".

"Прозорецът" затваря на 1 септември, а дори треньорът на "дюшекчиите" Чоло Симеоне не можа да каже нищо конкретно за бъдещето Мората след победата над Хетафе:

"Не съм собственик на клуба, аз съм треньор. Справя се много добре, работи чудесно и се надяваме, че ще продължи с нас. Той пристигна с голямо желание да тренира и да си върне най-добрата форма, без да има каквито и да е било претенции".

Вижте още: Марко Ройс говори за положението на Борусия Дортмунд и защо все нещо не достига за пълен триумф

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички