Ръководството на Манчестър Юнайтед е склонно да се раздели с халф за 14 милиона паунда


Ръководството на Манчестър Юнайтед е склонно да се раздели с халф за 14 милиона паунда
Снимка: Getty Images

5275 0

Ръководните фактори на "Олд Трафорд" нямат нищо против да се разделят с 21-годишния полузащитник Джеймс Гарнър, а няколко клуба от английската Висша лига проявяват интерес към младока - това твърди "The Athletic".

Гарнър, който има още две години от договора си с Манчестър Юнайтед, изигра само 22 минути по време на предсезонната подготовка на "червените дяволи" в Тайланд и Австралия, а след това стартира като титуляр в контролата с Райо Валекано.

През миналата кампания той бе пратен под наем в Нотингам и се отчете с 4 гола и 8 асистенции в 44 мача в Чемпиъншип, помагайки на тима да спечели промоция за Елита на Англия.

Според изданието, треньорът Ерик тен Хаг е решил да се раздели с Гарнър, ако в офисите на клуба пристигне подходяща оферта. Споменава се още, че качествата му се оценяват на 14 милиона паунда, а Тотнъм, Евертън, Саутхемптън и Лийдс са сред желаещите да подпишат с него.

Джеймс Гарнър направи официалния си дебют за английския гранд под ръководството на Оле Гунар Солскяер в мача срещу Кристъл Палас през месец февруари 2019 година. Първоначалните очаквания бяха, че той ще остане в първия състав на Тен Хаг, най-вече заради слабата форма на Дони ван де Беек и Скот Мактоминей, но очевидно плановете в Манчестър са се променили!

Вижте още: Над 80 000 се подписаха с искане Антъни Тейлър да не ръководи повече мачове на Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички