Карло Анчелоти пое вината за загубата в Ел Класико, но призова да не се правят драми


Карло Анчелоти пое вината за загубата в Ел Класико, но призова да не се правят драми
Снимка: Getty Images

1860 0

Логично, Карло Анчелоти не бе в добро настроение след загубата на Реал Мадрид в Ел Класико, признавайки на своята пресконференция след срещата, че вината за поражението от Барселона е негова, но уточнявайки, че не трябва да се правят драми от един мач:

"Планът ни не проработи. Когато те поведоха, загубихме контрол. Нараниха ни. Не беше добра вечер, съжаляваме за феновете, но трябва да гледаме напред. Имаме преднина, сега трябва да си починем и след това ще се завърнем", започна Татко Карло.

"Вината е моя. Тежко е, защото това е Ел Класико. Извиняваме се, загубихме битка, но имаме добър аванс в класирането и трябва да сме спокойни - да сме спокойни и да се възстановим. Не трябва да правим драми от този мач. Съжаляваме. Всичко се обърка тази вечер, но трябва да я забравим и да гледаме напред", повтори още веднъж той.

"Феновете ни разбраха, че това не беше добра вечер. Не знаем какво ще се случи в следващите месеци. Можем само да си починем и след това да спечелим следващия мач. Не мисля, че случилото се днес ще окаже влияние на отбора", завърши треньорът на Реал Мадрид.

*Девет кръга преди края на сезона в Ла Лига тимът на Анчелоти има преднина от 9 точки пред втория Севиля и 12 пред третия Барселона, който е с мач по-малко. След паузата за националните отбори Реал Мадрид гостува на Селта Виго (2 април).

Вижте още: 

Шави "разля" усмивка от ухо до ухо и отговори загадъчно на въпрос за титлата в Испания

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички