Goal.com: Холанд е разколебан за Реал Мадрид заради Мбапе и Бензема


Goal.com: Холанд е разколебан за Реал Мадрид заради Мбапе и Бензема
Снимка: Getty Images

3122 0

Нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд изпитва съмнения дали трябва да премине в Реал Мадрид, съобщава Goal.com. Причината за това са вероятните му партньори в атака на "Сантяго Бернабеу" - Карим Бензема и Килиан Мбапе.

Според медията норвежката звезда иска да участва в проект, в който ще бъде главната звезда. Ако премине в испанския колос, той ще трябва да дели славата и големите отговорности с настоящия голмайстор на "белите" и бъдещото им звездно попълнение. Затова още не е решил къде ще продължи кариерата си.

В Реал също не са уверени в осъществяването на сделката. Някои от ръководителите смятат, че Холанд е по-близо до трансфер в Манчестър Сити. От "Сантяго Бернабеу" още не били пратили оферта до Борусия и ако почувстват, че играчът се е ориентирал към англичаните, сделката ще бъде прекратена на този етап.

Ръководството на "Кралския клуб" се надява Холанд да изрази желание да заиграе при тях. Той обаче силно се влияе от близкото си обкръжение - Мино Райола и баща си. Агентът му иска нападателят да се озове в Барселона, докато Алф-Инге Холанд настоява за Сити. Ето кой е фаворит за подписа му на този етап.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички