Фалшива страница си измисли думи на Бензема и втрещи Реал Мадрид и феновете


Фалшива страница си измисли думи на Бензема и втрещи Реал Мадрид и феновете
Снимка: Getty Images

2183 0

Нападателят на "лос бланкос" Карим Бензема бе на трибуните за да изгледа тежката загуба на Реал Мадрид срещу Барселона с 0:4. Той пропусна Ел Класико заради контузия. Нападателят е във върхова форма и липсата му определено повлия на крайния резулта на двубоя.

В социалните мрежи се разпространи новината, че френският национал е изригнал с остри критики по отношение на представянето на неговите съотборници. "Това е срамно поражение! Случи ни се, защото подценихме Барселона. Когато се събудих вчера, видях Винисиус и Каземиро да пият и играят ФИФА заедно в четири сутринта. Попитах ги защо не си почивате преди мача, а Винисиус ми каза- "Няма нужда, Барселона е без Меси", каза Бензема.

Oказа се, че голмайсторът на "белия балет" изобщо не е правил подобно изказване и заради подправена снимка във фейк страница ESPN думите му са били цитирани от водещи спортни издания и са отекнали в цял свят, включително в България, където феновете останаха разтревожени. 

Привържениците на каталунците пък очаквано не реагираха никак добре на фалшивия цитат, докато не осъзнаха, че е нереален. Преди това феновете на Барселона се забавляваха на това, което певицата Шакира написа след разгрома над Реал.

Обновено: Часове по-късно туитът, а и цялата страница бяха изтрити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички