Как Винисиус едва не предизвика меле между Реал Мадрид и Барселона с пълна глупост (ВИДЕО)?


Как Винисиус едва не предизвика меле между Реал Мадрид и Барселона с пълна глупост (ВИДЕО)?
Снимка: Getty Images

2979 0

Изненадващо или не, но Барселона разби лидера и потенциален бъдещ шампион на Испания Реал Мадрид. Ел Класико не предложи дерби, тъй като каталунците разгломиха "кралския клуб" с 4:0 и дадоха ясна заявка за формата си, доказвайки огромното развитие под ръководството на Шави.

Съответно погромът за Реал повдигна много въпроси. Вероятно един от най-ключовите е дали този състав на "белия балет" е толкова зависим от своя нападател Карим Бензема. Както е известно, французинът не бе наличен за Карло Анчелоти за голямото дерби.

По традиция, в сблъсъка на няколко пъти прехвърчаха искри между футболистите на двата тима. Този мач обаче се размина без сериозни мелета. Но още през първото полувреме едно такова бе напът да се заформи, а главният виновник щеше да е Винисиус Жуниор.

Тогава резултатът все още бе едва 1:0 за Барселона, а пред Реал се откри една от най-добрите ситуации в целия мач, ако не и най-добрата. Винисиус бе изведен по великолепен начин сам срещу Марк-Андре тер Щеген, но не успя да го финтира и в крайна сметка топката му бе отнета.

Бразилецът обаче опита да си спечели много лесна дузпа, което не се хареса на играчите на Барселона. Тер Щеген веднага се нахвърли на Винисиус, в близост бе и Роналд Араухо, а в крайна сметка най-опитният Жерар Пике реши да поговори със съперника. Вижте ситуацията чрез видеото по-долу в материала. А испанското издание Marca разпиля Реал Мадрид - само двама бяха пожалени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички