Гриша Ганчев: Единственото нещо, което ще ме откаже от ЦСКА, е...


Гриша Ганчев: Единственото нещо, което ще ме откаже от ЦСКА, е...
Снимка: Lap.bg

26608 0

До голяма степен изненадващо - още преди края на сезона, в ЦСКА бе обявена огромна новина, която може да доведе до много промени. Разбира се, става въпрос за оттеглянето на Гриша Ганчев и Данаил Ганчев от клуба, с който се заеха през 2015 година.

За това бе съобщено официално от ЦСКА, а реакциите на привържениците бяха горе-долу сходни. От една страна те благодариха на Ганчеви, че са помогнали на клуба, когато не е имало кой да го стори, а от друга се обединиха около мнението, че е било време да се оттеглят от ЦСКА.

Самият Гриша Ганчев неведнъж преди това е казвал, че вече не се занимава с клуба и че това прави неговият син Данаил. В любопитно интервю от 2022 година пък Гриша Ганчев получава въпроса какво би го отказало от ЦСКА.

Още: Гриша Ганчев: Те са големите боклуци - проблемът е при тези, които дават парите

Гриша Ганчев за "единственото, което може да го откаже от ЦСКА"

Защо Гриша Ганчев се отказа от ЦСКА?

"В края на интервюто да ви попитам. Има ли нещо, което може да ви откаже от ЦСКА" - са точните думите на водещия Светослав Иванов в разговора между двамата, част от предаването "120 минути". А какво отговаря бизнесменът?

"Единственото, което ще ме откаже от ЦСКА, е до една година, ако не мога да започна да строя стадиона заедно с моите партньори" - категоричен е Ганчев. Самият той и тогава признаваше, че голямата мечта му е да направи нов стадион за "червените", но и говореше за многото пречки от различни посоки, целящи да пречат на клуба.

Още: "Всичко е свързано": ЦСКА и промяната, "новите Домусчиеви", законът на ГЕРБ и ДПС

"А има ли нещо, което може да ви откаже от бизнеса в България" - допълва с още един въпрос журналистът, на което получава следния отговор: "Аз вече съм взел решение и се отказвам. Догодина, живот и здраве, ако съм жив, приключвам активна състезателна дейност в бизнеса. Намерил съм си хоби, имам си кончета, гледам си ги, имам си куче. И не ме интересува. Напечелих се, дето има една дума. А и нищо не ми липсва" - завърши Ганчев.

А как съблекалнята на ЦСКА прие напускането на Гриша Ганчев - Стамен Белчев разкри.

Ще пострада ли ЦСКА финансово след напускането на Гриша Ганчев: Нагоре или надолу ще е бюджетът за сезон 2024/25?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички