Луда радост в съблекалнята на Барселона след разгрома над вечния съперник Реал (ВИДЕО)


Луда радост в съблекалнята на Барселона след разгрома над вечния съперник Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2199 0

След снощното дерби между Реал Мадрид и Барселона настроенията в двата лагера рязко поеха по съвсем различни посоки. Едва ли и най-запаленият фен на каталунците си е представял подобен погром над вечния съперник. Барселона разгроми очаквания за сигурен шампион в "Ла Лига" и основен претендент в битката за Шампионска лига - Реал Мадрид, с 4:0, карайки го да изглежда като отбор от долната част на класирането в Испания. 

С пристигането си на "Камп Ноу", легендата на клуба Шави създаде изключителна химия между футболистите на испанския гранд, постигайки перфектна симбиоза между опит и младост. 

За силната връзка между момчетата на Шави доказва клип след края на мача, на който победителите изпадат в истинска, неподправена и небивала радост, а съблекалнята направо "гърми". 

 

 

Победата с 4:0 над претендента и прекрасното представяне на каталунците постави въпроса - Има ли наистина Барселона шанс за титлата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички