Навас говори на терена, за разлика от Куртоа


Навас говори на терена, за разлика от Куртоа
Снимка: Getty Images/Guliver

1896 0

Съвсем скоро Тибо Куртоа, самоуверено, заяви, че е сигурен относно титулярната си позиция в Реал Мадрид. Думите му не бяха добре приети от треньора на "белия балет" - Зинедин Зидан, който го скастри. От своя страна, пък, Кейлор Навас запази мълчание - поне на думи.

Костариканецът направи впечатляващ мач при минималната загуба от Тотнъм с 1:0, част от Ауди къп. Освен това, самият Куртоа се контузи във възможно най-неподходящия момент, което дава допълнителни шансове на Навас. След двубоя между "белия балет" и "шпорите" и двамата наставници - и Зидан, и Маурисио Почетино не спестиха суперлативите си за Кейлор:

"Заслужавахме голяма победа, но Кейлор бе най-добрият играч в този двубой" (Почетино); "Малко са с неговата психика, той показа, че е един от най-добрите вратари в света" (Почетино); "Кейлор направи впечатляващ мач, никой не е с гарантирано титулярно място" (Зидан) - заявиха двамата треньори.

До началото на Ла Лига има малко повече две седмици. Дотогава Куртоа може и да не се е възстановил напълно, което ще даде титулярното място на Кейлор Навас. Ако той се представи убедително, Зидан може да реши да го остави в единайсеторката, дори след завръщането на белгийския страж. Все пак, французинът е известен с това, че ако дадена идея работи, той не я променя. Относно загубения от Тотнъм мач - вижте повече подробности в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички