Грешка на Марсело и безпощаден Кейн изхвърлиха Реал Мадрид от Audi Cup (ВИДЕО)


Грешка на Марсело и безпощаден Кейн изхвърлиха Реал Мадрид от Audi Cup (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3005 0

Финалистът в Шампионска лига Тотнъм победи Реал Мадрид с минималното 1:0 в мач от полуфиналите на турнира Audi Cup. Двубоят се изигра на "Алианц Арена", като победата бе изкована след грешка на Марсело и безкомпромисните действия на Хари Кейн след това.

И двата отбора започнаха сблъсъка в схема 4-4-2, като за Реал Мадрид в предни позиции играха Карим Бензема и Еден Азар, докато за Тотнъм това бяха Хари Кейн и Хюн Мин Сон. Мениджърът на Реал Зинедин Зидан бе заложил на почти изцяло титулярен състав, докато Почетино си позволи да включи в игра и няколко играчи със статут на резерви.

В 22-рата минута на двубоя Марсело получи неудобен пас и в опитите си да не изпусне топката в тъч, левият бранител върна топката назад към Навас. Подаването обаче се оказа твърде слабо, а от това се възползва Хари Кейн, който овладя топката, напредна, а впоследствие шутира, за да преодолее съпротивата на стража на "белите".

През втората част Реал се опита да изравни, но така и не успя да реализира положенията си. По този начин Тотнъм се класира за финала на Audi Cup, където ще срещне победителя от срещата Байерн Мюнхен - Фенербахче.

Междувременно стана ясно, че ПСЖ е свалил цената на Неймар почти наполовина (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички