Зидан скастри Куртоа след думите, че е ясен титуляр на вратата


Зидан скастри Куртоа след думите, че е ясен титуляр на вратата
Снимка: Getty Images/Gulliver

3646 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира думите на вратаря Тибо Куртоа, който наскоро заяви, че е повече от ясно, че той ще бъде избор номер едно за вратата на "Кралския клуб".

"Думите на Куртоа? Не мисля, че някой от нашите играчи може да си резервира мястото. Всички трябва да са готови за игра. Що се отнася до Навас, той днес имаше страхотен мач", заяви Зидан след загубата с 0:1 от Тотнъм в полуфинала на турнира Ауди Къп.

"Днес играхме по-добре. Не трябва да се задоволяваме със загуба, но бяхме по-добри във всички аспекти. Настроен съм позитивно. Предстои тежък сезон, но аз знам, че имам страхотен отбор. Засега не сме готови. Сега просто трябва да спечелим мач", допълни французинът.

По време на летните контроли Реал Мадрид не спечели нито един мач. Те паднаха разгромно от Атлетико (Мадрид) (3:7), с 1:3 от Байерн и завършиха наравно с Арсенал 2:2. А каква промяна може да има в клуба след загубата от Тотнъм вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички