Куртоа самоуверен: Ясно е кой е №1


Куртоа самоуверен: Ясно е кой е №1
Снимка: Getty Images/Guliver

4315 0

Вратарят на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, показа "кралско" самочувствие. Белгиецът съвсем открито призна, че води страхотна подготовка до този момент и че Зидан ще предпочита него пред Кейлор Навас. За отбелязване е, че костариканецът също се представя на повече от добро ниво в проверките на "белия балет". 

"Мисля, че сега е ясно кой е №1 и се чувствам по-силен от всякога. До този момент водя много добра подготовка преди сезона, тренирам добре и се чувствам добре. След последния сезон процентът на мазнини в тялото ми бе 8.8. Завърнах се това лято с 8.1%, което е супер след месеци, изпълнени с почивка. Чувствам се отлично и се надявам да продължавам така" - открито призна 27-годишният страж. 

Куртоа не пропусна да похвали сънародника си и бивш съотборник в Челси - Еден Азар, но отказа да го сравни с легендата на Реал - Кристиано Роналдо. Припомняме, че Азар пристигна това лято от "Стамфорд Бридж", именно за да опита да запълни ямата, която се отвори след напускането на португалската мегазвезда. А с кой сензационен номер дебютира Еден Азар за "кралския клуб" в контролата срещу Байерн Мюнхен - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички