Легенда на Франция отличи само един играч на Ерик тен Хаг след загубата на Манчестър Юнайтед от Реал Сосиедад


Легенда на Франция отличи само един играч на Ерик тен Хаг след загубата на Манчестър Юнайтед от Реал Сосиедад
Снимка: Getty Images

1876 0

На фона на всеобщите критики към един от най-скъпите защитници в историята на футбола - Хари Магуайър, бившият бранител на Челси Франк Лебьоф заяви пред "ESPN", че той е бил единственият, който се е опитал да промени нещо в хода на мача срещу Реал Сосиедад.

"Червените дяволи" изненадващо загубиха първата си среща от Лига Европа на "Олд Трафорд", а Ерик тен Хаг бе пуснал като титуляри освен Магуайър, също и Кристиано Роналдо, Каземиро, Виктор Линдельоф и Фред.

"Исках да видя в игра футболистите, които до този момент не играеха много в мачовете от Висшата лига и как ще изглеждат на терена, когато започнат от първата минута. Роналдо, Каземиро, Магуайър, Линдельоф - не видях много от тях!", каза световният шампион от 1998 година с Франция и уточни:

"Може би Магуайър беше единственият, който се опита да промени нещо, но останалите трима... бях доста разочарован от тяхното представяне".

29-годишният Хари Магуайър е взел участие в едва четири мача на Юнайтед през сезон 2022/23, включително вчерашния с Реал Сосиедад. Английският национал загуби титулярното си място в състава на Ерик тен Хаг на фона на добрата игра, която демонстрират Рафаел Варан и Лисандро Мартинес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Много несъгласия и много спорове" - журналист разкри защо Челси уволни Томас Тухел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички