Емблематичен за Челси футболист скастри жестоко звезда на лондончани


Емблематичен за Челси футболист скастри жестоко звезда на лондончани
Снимка: Getty Images/Guliver

1758 0

Определено в Челси нещата не вървят на добре. "Сините" бяха изненадани от Динамо Загреб в Шампионска лига, губейки с 0:1. Световният шампион от 1998-а с Франция и бивш футболист на "сините" - Франк Лебьоф, си позволи да направи на пух и прах звездата на лондончани - Мейсън Маунт.

Французинът  не е останал никак доволен от Маунт, който според него се е губел през целия мач по време на гостуването в Загреб.

"Искам да поговорим за Маунт, защото никога не споменаваме него. Искам да знам къде беше той по време на мача. Не направи никакво зрелищно отиграване, не видях и желание за игра у него. Да, той е фантастичен, но ако иска отборът му да печели трябва да дава повече от себе си", категоричен бе Лебьоф в интервю за ESPN.

Много от почитателите на Челси споделят мнението на Мейсън Маунт. Британецът е далеч от формата, която показваше през изминалия сезон, а дори мнозина вярват, че той вече не заслужава място и в състава на Гарет Саутгейт за Мондиал 2022. Разбира се, има много време, в което 23-годишният футболист да покаже на какво е способен.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси се обвърза с Рийс Джеймс за по-дълъг период от време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички