Треньорите на Манчестър Юнайтед и Арсенал запазиха мълчание, отложиха два мача от Англия след смъртта на кралица Елизабет II


Треньорите на Манчестър Юнайтед и Арсенал запазиха мълчание, отложиха два мача от Англия след смъртта на кралица Елизабет II
Снимка: Getty Images

3051 0

Във вечерта на 8 септември Арсенал победи Цюрих с 2:1 като гост в първия кръг от груповата фаза на турнира Лига Европа, а Манчестър Юнайтед изненадващо загуби на "Олд Трафорд" от Реал Сосиедад с 0:1.

С оглед на кончината на кралица Елизабет II, на територията на Великобритания бе обявен 10-дневен траур, а пресконференциите на старши треньорите на английските тимове - Микел Артета и Ерик тен Хаг, бяха отменени и двамата запазиха пълно мълчание след края на мачовете на "топчиите" и "червените дяволи".

Междувременно бяха отложени и две срещи на Острова, които трябваше да се проведат в днешния 9 септември! Едната е от Чемпиъншип - Норич срещу Бърнли, а другата е от Лига 2 - Транмиър Роувърс срещу Стокпорт Каунти.

На този етап не е ясно какво ще стане с мачовете от предстоящия уикенд, но съществува голяма вероятност за масово отлагане на кръга, включително и във Висшата лига!

В събота (10.09.) са двубоите Фулъм - Челси, Борнемут - Брайтън, Лестър - Астън Вила, Ливърпул - Уулвс, Саутхемптън - Брентфорд и Манчестър Сити - Тотнъм. В неделя (11.09.) са Арсенал - Евертън, Уест Хям - Нюкасъл и Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед. Последният мач от 7-ия кръг в Елита на Англия е насрочен за понеделник (12.09.) - Лийдс срещу Нотингам.

*Британските медии пишат, че окончателно решение по този въпрос ще бъде взето в рамките на днешния 9 септември!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички