"Много несъгласия и много спорове" - журналист разкри защо Челси уволни Томас Тухел


"Много несъгласия и много спорове" - журналист разкри защо Челси уволни Томас Тухел
Снимка: Getty Images

2915 0

Журналистът Саймън Филипс заяви пред "Givemesport", че Томас Тухел е "изпуснал" съблекалнята на Челси и това е довело до уволнението му от "Стамфорд Бридж".

"Той беше близък с Марина Грановская, беше близък с Петър Чех, но и двамата вече не са част от клуба, а новото ръководството прави промени на всички "етажи". От това, което аз научих обаче, най-големият проблем е бил между Тухел и самите футболисти", разкри Филипс и допълни:

"Ситуацията е била такава, че той е изпуснал контрола върху съблекалнята. Около 70% от играчите му са искали да напуснат отбора през лятото. Атмосферата не е била лоша, но вътре е имало много несъгласия и много спорове между Тухел и играчите, а голяма част от тях са загубили доверие в него".

"Givemesport" допълва, че Томас Тухел е бил шокиран от решението на Тод Боели да го уволни и е поискал още време, но ръководството не е променило мнението си!

*Немският треньор бе начело на "сините" от началото на 2021 година и натрупа 99 мача във всички турнири, печелейки три трофея - Шампионска лига, Суперкупа на Европа и Световно клубно първенство. Тухел загуби и три финала с Челси - два за ФА Къп и един за Купата на Лигата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Първите думи на Греъм Потър като треньор на Челси!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички