Да играеш на "Олд Трафорд" с идола си: Роналдо взе под крилото си 18-годишен талант (ВИДЕО)


Да играеш на "Олд Трафорд" с идола си: Роналдо взе под крилото си 18-годишен талант (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5507 0

Живата легенда Кристиано Роналдо се завърна с гол за Манчестър Юнайтед, след като бе временно изваден от първия състав от Ерик тен Хаг. След попадението, което отбеляза във вратата на Шериф Тираспол, Роналдо отпразнува гола си по-интересен начин (ВИДЕО), който веднага породи коментари какво казва португалецът на света.

Роналдо взе под крилото си 18-годишен талант

Особата на Роналдо винаги е предизвиквала интерес за феновете, а всяко него действие се следи изкъсо от медиите. Друг интересен акцент от двубоя в Лига Европа бе след последния съдийски сигнал, когато Кристиано взе под крилото си 18-годишния талант Алехандро Гарначо.

Сбъдната мечта: Да играеш на "Олд Трафорд" с идола си

Гарначо се появи в игра срещу Шериф в 79-ата минута на мястото на Дони ван де Бек, а с това се сбъдна и мечтата му - да играе на "Олд Трафорд" в компанията на своя идол Роналдо, на когото подражава още от детството си. 

След края на мача Роналдо прегърна Гарначо и го съпроводи към тунела, взимайки го под крилото си. Португалецът със сигурност иска да вдъхне увереност на младия футболист и да му даде ценни насоки, предавайки и огромния си опит.

Гарначо вече има три участия в Лига Европа, както и един мач във Висшата лига. Аржентинецът се присъедини към първия отбор през това лято, а иначе в по-ранна възраст бе част от школата на Атлетико Мадрид.

Освен Гарначо, Манчестър Юнайтед мисли да вземе и друг огромен талант от Южна Америка, който прави истински фурор в Бразилия. Става въпрос за 16-годишния Ендрик, който по примера на Пеле вече има 170 гола в 172 мача (ВИДЕО)

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички