Шериф отново не затрудни Манчестър Юнайтед – Роналдо пак вкара (ВИДЕО)


Шериф отново не затрудни Манчестър Юнайтед – Роналдо пак вкара (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1686 0

Манчестър Юнайтед записа четвъртата си поредна победа в Лига Европа, след като победи с класическа разлика от 3:0 молдовския Шериф Тираспол на „Олд Трафорд“. В герои за домакините се превърнаха Далот в последните минути на първата част, както и дуото в нападение - Рашфорд и Роналдо. Те се разписаха в 44-тата, 65-тата и 81-вата минута.

По този начин възпитаниците на Ерик тен Хаг продължават да изостават с едва три точки на първия Реал Сосиедад, от който загубиха още в първия кръг на надпреварата. Двата тима обаче ще се срещнат в последния етап и ще може да си върнат върха в самия край преди елиминациите.

Срещата, разбира се, мина под желанието и натиска на домакините, които контролираха топката през 64% от времето. Те създадоха и цели 21 голови положения в срещата срещу нито едно от гостите.

Двете най-интересните ситуации от първия половин час бяха дело на Кристиано Роналдо, който първо в 15-тата минута надскочи противниковата защита и засече центриране от корнер, но на сантиметри от напречната греда. Още толкова минути по-късно той пробва и удар, но стражът Максим Ковал реагира. 

Последните секунди на първата част обаче бяха добър момент за едно от редките попадения на Далот, който също надскочи противниковите играчи и с глава засече центрирането на Ериксен. 

Малко по-рано пък Антони изпълни страхотен финт, който тепърва ще наблюдаваме все по-често!

През втората част натискът на домакините се увеличи и така паднаха нови две редовни попадения. Едно отменено отбеляза Роналдо и в 62-рата минута, но то бе отменено поради засада. 

Три минути по-късно с глава бе точен Рашфорд, а Роналдо оформи крайния резултат в 80-тата минута. Малко преди това той пробва и от статично положение, но стреля в гредата. 

Вижте ВИДЕО как Роналдо отказва на Тен Хаг да влезе в игра!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички