"Дружелюбното" посрещане на Кристиано Роналдо във Висшата лига от Уейн Руни (ВИДЕО)


"Дружелюбното" посрещане на Кристиано Роналдо във Висшата лига от Уейн Руни (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4175 0

Всеки един футболист е имал своя "Добре дошъл във Висшата лига" момент. Този на Кристиано Роналдо обаче ще се помни дълго време не само поради начина, по който се случи, но и заради човека, който го "посрещна" - Уейн Руни.

По време на двубой между Манчестър Юнайтед и Евертън през 2003 година - Уейн Руни, тогава все още защитаващ цветовете на "карамелите" направи брутално влизане в краката на Роналдо. Португалецът едва започваше кариерата си на "Олд Трафорд" и тогава все още младо и неопитно крило, той обичаше да показва уменията си. Изглежда това никак не е впечатлило лесно избухливия Руни.

До ден-днешен обаче е мистерия как арбитърът Майк Дийн остави Руни в игра след бруталния шпагат директно в краката на Роналдо. 

Останалото обаче е история. Кристиано се превърна в един от най-добрите футболисти, които играта е виждала и вече отлично знае да не се заяжда и да дразни, когото не трябва.

Вижте бруталното влизане на Уейн Руни в краката на Роналдо тук:

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лионел Меси е напът да подобри рекорд на Роналдо в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички