Манчестър Юнайтед вади 60 милиона за млад бразилски талант


Манчестър Юнайтед вади 60 милиона за млад бразилски талант
Снимка: Getty Images

10932 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед може да шокира футболния свят, като извади 60 милиона за 16-годишния футболист на Палмейрас - Ендрик, с чието име се свързва през последните седмици.

Трансферният гуру - Фабрицио Романо, съобщи в своя Twitter акаунт, че който иска да се подсили с Ендрик, ще трябва да заплати освобождаващата му клауза от 60 милиона евро.

В Бразилия вече зоват Ендрик като "следващия Неймар", защото има много характеристики, по които двамата си пасват. Ендрик има техниката, скоростта, както и способността да играе навсякъде в нападение - крило, централен нападател, както и зад тарана.

16-годишната сензация подписа първия си професионален договор с Палмейрас преди година и вече има 4 изяви за тима, в които се е отчел с 2 попадения, които го превърнаха в най-младия играч, който е вкарвал за клуба.

Самият Ендрик многократно е заявявал, че неговият любимец е Кристиано Роналдо и че той иска да следва неговите стъпки. Остава да разберем дали Манчестър Юнайтед ще се сдобие с младока в близкото бъдеще. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: На Острова смятат, че Хари Кейн трябва да премине в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички