ВИДЕО: Какво ни каза Кристиано Роналдо с жеста след головото си завръщане?


ВИДЕО: Какво ни каза Кристиано Роналдо с жеста след головото си завръщане?
Снимка: Getty Images

5677 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо показа, че кариерата му на "Олд Трафорд" не е приключила, след като в четвъртък вечер изигра пълен мач за "дяволите" срещу Шериф Тираспол и дори успя да отбележи попадение.

Португалецът си навлече гнева на мениджъра Ерик тен Хаг след демонстративното напускане на "Олд Трафорд" минути преди края на двубоя срещу Тотнъм преди седмица. Роналдо отказа на Тен Хаг да влезе като резерва (ВИДЕО), заради което бе изваден от групата за мача с Челси.

Video edited on Kapwing

След като тренира няколко дни с втория отбор на Юнайтед, Роналдо се завърна в първия състав и получи шанс да започне като титуляр среущ Шериф. Португалецът остана на терена за целия мач, вкара попадение, а Тен Хаг предрече още голове за Роналдо.

Как Кристиано Роналдо отпразнува гола си

Голът на Роналдо дойде след центриране на Бруно Фернандеш и удар с глава, който бе спасен от вратаря на Шериф, но при добавката нападателят успя да вкара. Попадението обаче не бе толкова интересно за публиката, колкото начина, по който Роналдо отпразнува гола.

Да играеш на "Олд Трафорд" с идола си: Роналдо взе под крилото си 18-годишен талант (ВИДЕО)

Какво каза Роналдо на света с жеста си?

Футболистът на Манчестър Юнайтед не направи традиционното си празненство, с което отбелязва всеки гол, а този път посочи с пръст към публиката, а след това застана с ръце на гърдите и с глава към небета, а очите му бяха затворени.

Жестът на Роналдо породи множество коментари в социалните мрежи, като някои тълкуват действието му като начин да изрази, че е помъдрял, а други пък видяха желанието на португалеца да бъде оставен да живее в мир и спокойствие. 

Video edited on Kapwing

Само Кристиано знае какво се крие зад жеста му

Мнозина определят празненството на Роналдо като "ледено" и коравосърдечно, без емоции и чувства. Други нарекоха жеста му "спящото празненство" заради това, че е със затворени очи. А други побързаха да обявят начина за отпразнуване на гола за един от най-влиятелните в историята на футбола.

Жестът на Роналдо може да има различни трактовки, но само той знае точния отговор на това, което искаше да каже на света. Независимо от трудния период, през който преминава, португалецът продължава да преследва целите си, а най-голямата и непостигната мечта е след по-малко от месец - Световното първенство по футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички