Ерик тен Хаг се радва за Кристиано Роналдо и предрече: Предстоят му още голове


Ерик тен Хаг се радва за Кристиано Роналдо и предрече: Предстоят му още голове
Снимка: Getty Images

2564 0

Манчестър Юнайтед записа класическо 3:0 срещу Шериф Тираспол в 5-ия си мач от груповата фаза на Лига Европа и събра актив от 12 точки на второто място в Група "Е".

Лидер е Реал Сосиедад с 15 пункта и ако "червените дяволи" искат първата позиция - ще трябва да победят испанците като гости на 3 ноември с поне два гола разлика, тъй като загубиха първия сблъсък на "Олд Трафорд" с 0:1 на 8 септември.

"Да видя Роналдо да вкарва гол беше чудесно", каза Ерик тен Хаг пред "BT Sport" след мача срещу Шериф, след като португалецът се завърна в състава на Юнайтед и отбеляза попадението за 3:0 в 81-ата минута. "Отборът създаде положения за него, а всички знаем на какво е способен в завършващата фаза. Той се нуждаеше от този гол и сега аз съм убеден, че му предстоят още попадения", допълни нидерландецът по адрес на CR7.

"Представянето на тима беше окей. Разбира се, в такива мачове се надяваш да отбележиш още през първото полувреме. Отне ни малко повече време, но го заслужавахме. През втората част вкарахме още две попадения и съм доволен, че успяхме да запазим "суха" мрежа", каза още Тен Хаг.

*За Манчестър предстои домакинство на Уест Хям от 14-ия кръг на английската Висша лига (30 ноември). Гостуването на Реал Сосиедад е на 3 ноември от 19:45 часа (българско време). Ето го и гола на Кристиано Роналдо от вечерта на 27 октомври.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички