Ювентус ще опита да си върне Пол Погба още тази зима


Ювентус ще опита да си върне Пол Погба още тази зима
Снимка: Getty Images/Guliver

997 0

Италианският шампион Ювентус ще се опита да си върне бившия полузащитник Пол Погба още през зимата, тъй като осъзнава, че ще има по-голяма битка за подписа на полузащитника идното лято.

Заплатата на играча обаче може да се окаже проблематична за „бианконерите“, тъй като световният шампион с Франция взима почти толкова, колкото голямата звезда на „старата госпожа“ Кристиано Роналдо. Юве възнамерява да размени даден играч, за да си осигури услугите му, освен ако от „червените дяволи“ не склонят на сума от порядъка на 50 млн. паунда.

10 СТРАХОТНИ ЗВЕЗДНИ ПОПЪЛНЕНИЯ, КОИТО ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ ПРЕЗ ЗИМАТА

Агентът на Погба – Мино Райола, който неотдавна заяви, че Погба се чувства нещастен на „Олд Трафорд“ и иска да напусне клуба, е наясно, че и Реал Мадрид изпитва интерес към французина, като преговори за привличането му се очакват след края на сезона, ако дотогава няма развитие на ситуацията.

Преди дни се появиха информации, че Юве дори е готов да даде две от големите си звезди на Юнайтед, за да си върне Погба (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички