Ювентус предлага Дибала и Бернардески в замяна за Погба


Ювентус предлага Дибала и Бернардески в замяна за Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

920 0

Ръководството на Ювентус е решено да си върне халфа Пол Погба и е готово да предложи двама свои футболисти на Манчестър Юнайтед в замяна за френския национал, съобщава ESPN.

Бъдещето на Погба на "Олд Трафорд" изглежда все по-несигурно, след като агентът му Мино Райлоа директно заяви, че е време световният шампион с Франция да смени отбора, макар и коментарите му да бяха отхвърлени от мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунарс Солскяр.

Все пак изглежда доста вероятно това да е последният сезон на Погба в Юнайтед, но английският клуб със сигурност ще иска сериозна сума за една от звездите си през лятото. Заради финансовата криза, породена от пандемията от COVID-19, Ювентус няма да има възможността да плати исканите пари на Юнайтед, но "бианконерите" са готови да изпратят двама играчи в обратна посока - Пауло Дибала и Федерико Бернардески.

Двамата загубиха титулярните си позиции в Юве след идването на Андреа Пирло начело на тима и също често са свързвани с изходящ трансфер. От своя страна Манчестър Юнайтед усилено търси човек за десния фланг на атаката, като и Дибала, и Бернардески могат да играят на тази позиция.

Остава под въпрос обаче дали двамата ще искат да заиграят на "Олд Трафорд", като това се отнася с особена сила за Дибала, който би предпочел да премине в един от испанските грандове. По-рано и бившият нападател на Юнайтед Димитър Бербатов изрази мнение за Погба - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички