Анчелоти призна, че сър Алекс го е искал за наследник в Юнайтед


Анчелоти призна, че сър Алекс го е искал за наследник в Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1204 0

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти говори за първи път  за това как сър Алекс Фъргюсън се е обърнал към него за това да стане мениджър на Манчестър Юнайтед, след като реши да се оттегли преди седем години.

Италианецът, чийто отбор се изправя срещу този на Оле Гунар Солскяер в сряда вечерта, заяви, че винаги е бил благодарен на шотландеца, че е видял в него наследника си, но вместо това се е ангажирал с Реал Мадрид. Оттогава Юнайтед не се е обръщал към него.

"Мога да кажа, че поддържам фантастични отношения със сър Алекс. Срещнахме се, когато той реши да спре, но аз бях близо до Реал Мадрид. Оценявам факта, че по това време той говори с мен", сподели Анчелоти.

През 2015 г. Фъргюсън разкри, че Анчелоти бил от кандидатите, които той е определил, преди да се спре на Дейвид Мойс. "Беше ясно, че Жозе Моуриньо е дал думата си на Роман Абрамович, че ще се върне в Челси и че Карло Анчелоти ще го наследи в Реал Мадрид“, пише сър Алекс в книгата си.  

Междувременно бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели, че би станал треньор на "Олд Трафорд" на секундата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички