10 страхотни звездни попълнения, които ще се продават през зимата


10 страхотни звездни попълнения, които ще се продават през зимата
Снимка: Guliver/GettyImages

2916 0

Задава се зимната пауза, с което и зимния трансферен прозорец, в който всеки от клубовете може да направи значителна крачка към подобряване преди заключителната фаза или да се отвърве от "ненужния товар". Представяме ви 10 от най-големите световни звезди във футбола, които ще бъдат за продан през януари:

Иско

Далеч от най-добрата си форма, той рядко попада в плановете на Зидан. Не е тайна за никого, че иска повече игрово време и е много вероятно да потърси промяна съвсем скоро. Арсенал и Евертън го желаят.

Пол Погба

Едно от "най-горещите" имена на пазара. не е откритие, че Погба и най-вече агентът му искат промяна. Сред грандовете, които го желаят, са Реал Мадрид и Ювентус.

Деле Али

Статутът на Али в Тотнъм с идването на Моуриньо се променя до неузнаваемост. Двете страни не са в особено топли отношения, като ПСЖ оглежда ситуацията.

Мемфис Депай

Олимпик Лион намали исканата цена за своя нападател, което отваря вратите за Барселона и Роналд Куман. И Депай, и Куман нямат търпение да се съберат след съвместната им работа в Нидерландия.

Ерик Гарсия

Един от най-перспективните млади защитници. Договорът му с Манчестър Сити изтича през лятото на 2021 година, което може да принуди "гражданите" да му позволят да премине в Барселона още сега, за да не го изпуснат без пари

Аркадиуш Милик

Оставян е извън състава на Наполи през целия сезон, а договорът му изтича през лятото. Неаполитанци вероятно ще го продадат през януари, за да не го изпуснат без пари. Атлетико Мадрид и Ювентус са свързвани с него.

Жуниор Фирпо

Той се провали със задачата да заместя Жорди Алба в Барселона и е много вероятно да потърси развитие на своята кариера далеч от "Камп Ноу".

Кристиан Ериксен

Датчанинът бе желан от отбор като Реал Мадрид, докато беше в Тотнъм, но в крайна сметка се озова в Интер, където просто е невъзможно да се впише в начина и схемата на игра. От Интер публично заявиха, че Ериксен има нужда от игрово време и че ще е в трансферната листа през трансферния прозорец.

Юлиан Дракслер

На 27 години талантливият халф трябваше да е в своя пик, но контузии и несигурност му го отнеха. Той може да търси развитие извън ПСЖ, където явно няма да получава много шансове. Италианското трио Интер, Милан и Ювентус са кандидати.

Флориан Товен

27-годишният плеймейкър се прероди, като ще иска да направи по-голяма крачка, а от Олимпик Марсилия няма да рискуват да го изпуснат без пари, след като договорът му изтича през лятото на 2021 година

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички