Манчестър Юнайтед отмъква бранител, желан от Ливърпул


Манчестър Юнайтед отмъква бранител, желан от Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2275 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед проявява интерес към бранителя на Шалке Озан Кабак, твърди британското издание Daily Mail. Бранителят е усилено свързван с трансфер в "кръвния враг" на Юнайтед - Ливърпул, но изглежда, че "дяволите" също го желаят в редиците си.

20-годишният турски национал е един от най-обещаващите бранители в Европа, поради което интерес към него не липсва. Кадровите проблеми в дефанзивен план за Ливърпул принудиха ръководството на мърсисайдци да търси спешно решение през зимата, като Кабак е една от топ целите.

В Юнайтед обаче също изпитват проблеми в дефанзивен план, като отборът често допуска грешки, които от своя страна водят до голове. Оле Гунар Солскяер все още не е намерил достоен партньор на Хари Магуайър в отбрана, а Кабак може да се окаже бранителят, който в следващите години да подобри защитата на "дяволите".

Междувременно се появиха информации, че Ливърпул на свой ред ще се опита да отмъкне една от трансферните цели на големия си съперник от град Манчестър (повече по темата вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички