Наполи пропиля 2 гола на Осимен срещу Болоня (ВИДЕО)


Наполи пропиля 2 гола на Осимен срещу Болоня (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1756 0

Наполи изпусна наглед сигурна победа при визитата си на Болоня от предпоследния 27-ми кръг на Серия А. По този начин двубоят завърши 2:2, след два гола на Виктор Осимен - 14',54', докато в герои за домакините се превърнаха Фъргюсън (63') и ветеранът Ди Силвестри 6 минути преди самия край. 

Срещата не бе от огромно значение за крайното класиране, след като "партенопейците" официализираха третата си титла още преди няколко седмици, докато Болоня загуби шансове за европейските клубни турнири, но се е разположил удобно в средата на класирането.

Възпитаниците на Спалети имат 18 точки повече от втория Интер и 19 с двубой аванс пред третия Лацио. Домакинът пък е 11-ти с 8 точки по-малко от седмия Ювентус, който към този момент спада към Лига на конференциите.

Трябва да се отбележи, че "партенопейците" по цяло чудо се измъкнаха с точка от двубоя след гол в добавеното време на срещата. Сансоне се изплъзна на отбраната и остана очи в очи с противниковия страж, като го надигра, но се оказа, че е имало засада.

Следете всичко най-интересно от Серия А със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички