"Топ играч"! Жоао Феликс се захласна по трансферната цел на Челси - Хвича Кварацхелия


"Топ играч"! Жоао Феликс се захласна по трансферната цел на Челси - Хвича Кварацхелия
Снимка: Getty Images

1962 0

Един от най-добре представящите се футболисти през сезона за Челси - Жоао Феликс, призна, че е голям фен на определяния за трансферна цел на "сините" Хвича Кварацхелия

Футболистът, който е собственост на Атлетико Мадрид и играе като преотстъпен на "Стамфорд Бридж", не крие, че е останал впечатлен от кампанията на грузинския ас на Наполи.

Възходът в кариерата на Хвича

22-годишният Кваратсхелия се наслаждава на страхотен сезон с екипа на "неаполитанците". Към момента той има на сметката си 14 гола и 17 асистенции в 41 мача, заемайки главна роля в мечтания триумф на тима в Серия А.

Интерес не липсва

Тези изяви на нападателя привлякоха вниманието на редица европейски грандове. Един от тях е именно Челси. "Трансфермаркт" оценява състезателя на 85 млн. евро, а лондончани ще трябва да бъдат предпазливи относно спазването на финансов феърплей поради пръснатите над 600 млн. евро в рамките на по-малко от година.

"Топ играч! Обичам дрибъла му", заяви Феликс пред "The Residency". 

Казус

Евентуален подобен трансфер би поставил под въпрос оставането на португалеца на "Стамфорд Бридж" поради съответствие в позициите и начина на игра на двамата. Лондончани имат малко време до края на сезона да решат дали ще откупят правата на Жоао от "дюшекчиите".

В Челси от своя страна са готови на сериозни компромиси, за да задържат нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички