Спрягат Луис Енрике за заместник на Лучано Спалети в Наполи


Спрягат Луис Енрике за заместник на Лучано Спалети в Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

877 0

Списъкът с потенциални кандидати за нов треньор на новия италиански шампион Наполи се разширява с всеки изминал ден, тъй като е повече от сигурно, че Лучано Спалети ще напусне Неапол след края на настоящия сезон.

След като Антонио Конте и Юлиан Нагелсман за първи път бяха рекламирани като потенциални кандидати, през последните 24 часа се появиха още едно име. Бившият испански селекционер Луис Енрике също може да поеме мениджърския пост.

Енрике напусна "Ла Фурия" след световното първенство в Катар и в момента е безработен, а възможността за заместване на Спалети като много вероятна опция разкри "La Repubblica".

Испанецът, който е бивш треньор на Барселона, беше в голяма конкуренция за пейките на Челси и Тотнъм, но бързо отпадна от надпреварата. Той беше споменаван и като вариант за селекционер на Бразилия.

Припомняме, че редица италиански медии съобщиха, че Лучано Спалети е имал свада с президента на клуба Аурелио де Лаурентис. Самият Спалети дори заяви, че вече е взел решението за бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички