Де Лаурентис е провел разговор с кандидат за треньор на Наполи, който поведе Барселона към величие


Де Лаурентис е провел разговор с кандидат за треньор на Наполи, който поведе Барселона към величие
Снимка: Getty Images

2876 0

Собственикът на Наполи - Аурелио Де Лаурентис вече се оглежда за нов мениджър, въпреки че настоящият сезон в Серия А не е приключил и Лучано Спалети все още е на пейката на клуба. Напускането му обаче е почти сигурно, така че Де Лаурентис се опитва да намери най-доброто възможно решение за парите, които е готов да даде.

Преди няколко дни "Ла Република" обяви, че фаворит за мястото на Спалети е Луис Енрике. Същото издание съобщи, че испанският специалист и Де Лаурентис вече са провели телефонен разговор, в който са обсъдили бъдещия проект на Наполи.

Тема на разговора са били работата в Наполи, вижданията на треньора за възможностите на клуба и преговори за нови футболисти. Подробности, които може да сочат към някакъв краен сценарий - не са известни. "Кориере" пише само, че най-големият проблем на Наполи може да бъде заплатата от 3,5 милиона евро, която планира да задели за новия треньор.

Съобщава се, Енрике би бил склонен да приеме такава заплата, ако клубът запази Виктор Осимен и Хвича Кварацхелия в Неапол, което би означавало, че те ще бъдат конкурентни в Шампионска лига през следващата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арабски клуб прави интересен ход с Енрике, за да привлече Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички