Моуриньо избухна: Предизвика скандал в двубоя срещу Салернитана


Моуриньо избухна: Предизвика скандал в двубоя срещу Салернитана
Снимка: Getty Images

1138 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо беше разкритикуван за поведението си по време на победата с 2:1 над Салернитана в Серия А в неделя. В края на мача имаше пререкание между треньорските щабове на двата отбора.

Спортният директор на гостуващия тим Валтер Сабатини говори пред медиите след срещата, за да заклейми  действията на португалеца край тъчлинията.

"С цялото ми уважение към Рома трябва да кажа, че това, което видях тук, е срамно поведение на спортно ниво. Случилото се на терена е абсолютно неприемливо. Извинявам се на Моуриньо само за това, че го назовах, защото никога няма да падна до неговото ниво", каза той.

"Знам много добре, че щом чуе думите ми, ще каже, че никога не съм печелил нищо и затова не мога да говоря, но съм наистина разгневен", завърши спортният директор. 

В отговор Моуриньо се извини на Салернитана за изблиците на треньорския щаб на "вълците" по време на мача на "Стадио Олимпико". 

"Отидох да се извиня на човека, който е бил засегнат. Ние сме цивилизовани хора. Това, което се случва на терена, остава там", заяви наставникът на Рома.

Португалският специалист често през годините съумява да привлече вниманието към себе си, чрез изказванията и действията си по време на двубоите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички