Жозе Моуриньо: За нещастие на някои хора, Рома играе много по-добре


Жозе Моуриньо: За нещастие на някои хора, Рома играе много по-добре
Снимка: Getty Images

1487 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо изрази задоволството си от разгрома на отбора му с 4:0 над Бодьо/Глимт, както и от хеттрика на Николо Дзаниоло, който им помогна да достигнат до полуфинал в турнира Лигата на конференциите.

В първата среща "джалоросите" загубиха с 2:1, а по-рано през сезона непрекъснато бяха поваляни от норвежкия тим и само в един от мачовете завършиха наравно. Рома ще премери сили с Лестър Сити на полуфиналната фаза, като първият мач ще се изиграе в Англия на 28 април.

"Честно казано, неприемливо е, че успяхме да ги победим едва от четвъртия опит, но играем много по-добре, отколкото хората казват. Да бъдеш на полуфинал е най-важното нещо, но начинът, по който играхме от първата минута с висока преса, интензивност, качествена игра в защита, всички чувствахме, че мачът е спечелен, дори при 2:0", каза португалецът пред Sky Sport Italia след важния успех. Наскоро Жозе Моуриньо се замеси в скандал в мач от първенството. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички