Шеф на Борусия Дортмунд се закани на ПСЖ преди мача в Шампионска лига


Шеф на Борусия Дортмунд се закани на ПСЖ преди мача в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1047 0

Отборът на Борусия Дортмунд става все по-уверен в силите си, обяви спортният директор на клуба Себастиан Кел дни преди гостуването на ПСЖ в Шампионската лига. „Жълто-черните" са в една група още с отборите на Милан и Нюкасъл.

През уикенда те сразиха с 4:2 като гости Фрайбург в Бундеслигата, измъквайки успеха в края на мача. Сега в лагера на Дортмунд се надяват  инерция да се пренесе и при визитата в Париж. Мачът срещу ПСЖ е във вторник от 22 часа.

МНЕНИЕТО НА ШЕФА В ДОРТМУНД

"Не бих казал, че този отбор е показва своите 100 процента в момента. Дори гарантирам, че е способен на доста повече. Но хубавото е, че направихме крачка напред. Бяхме наясно и преди мача, че трябва да се справим с Фрайбург. Направихме много добре нещата като краен резултат, но определено като футбол на терена възможностите ни са доста по-сериозни", коментира Кел.

Бившият защитник добави, че желае "отборът му да има наистина добро представяне във френската столица, за да покаже колко е готов за предизвикателството в тази трудна група". Той подчерта, че се надява Дортмунд  да се възползва от моментната ситуация при парижани, които загубиха у дома с 2:3 от Ница.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал Мадрид извън топ 2, Арсенал в топ 4, Нюкасъл близо: Изненадващи фаворити в Шампионска лига - кой какви шансове има?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички