Вместо да се извини на Ерик тен Хаг: Санчо бяга при бивш треньор или бивш отбор?


Вместо да се извини на Ерик тен Хаг: Санчо бяга при бивш треньор или бивш отбор?
Снимка: GettyImages

1960 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед - Джейдън Санчо, вече обмисля варианта да се насочи към изхода на "Олд Трафорд", за да прекрати скандала между себе си и своя треньор Ерик тен Хаг.

Възможности не липсват

"Manchester Evening News" съобщава, че пред крилото стои опцията да отиде при бившия си треньор Стийв Купър в Нотингам Форест. 23-годишният състезател може да стори това през януари, ако ситуацията не се промени.

Преди години Купър е начело на юношеския национален отбор на Англия до 17 години, където тогава се подвизава и самият Санчо. Под негово ръководство той записва 19 мача, 16 гола и 9 асистенции.

Същевременно възможност пред него е и евентуално завръщане в бившия му клуб Борусия Дортмунд. Все още няма категорична позиция от страна на германския гранд, но се вярва, че по-скоро би приел обратно своя възпитаник.

Скандалът

Санчо бе изхвърлен от първия отбор на Манчестър Юнайтед след спор с наставника на тима. Нидерландският специалист го извади от редиците си за дербито с Арсенал на 3-ти септември, заявявайки, че не се е представил добре на тренировки.

В отговор на това футболистът публикува опровержение в социалните мрежи, с което категорично отхвърли подобни твърдения и вбеси още повече треньора. Англичанинът по-късно изтри публикацията, но категорично отказва да се извини на Тен Хаг, каквото е желанието на наставника.

Вариант пред Санчо представлява и друг клуб от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички