Борусия Дортмунд иска да си върне Санчо, но Манчестър Юнайтед има едно условие


Борусия Дортмунд иска да си върне Санчо, но Манчестър Юнайтед има едно условие
Снимка: Getty Images

4505 0

Борусия Дортмунд обмисля да си върне отритнатия от Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо, като се надява на сделка под наем през януари.

Санчо пред завръщане в бившия си отбор, но има условие

Според The Sun Дортмунд е отправил оферта за бившата си звезда, включваща сделка за nаем миналия януари, която е била отхвърлена от Юнайтед. Сега отборът от Бундеслигата е готов да даде нова оферта за играча през следващия трансферен прозорец, ако нещата не се пoдобрят между него и мениджъра Ерик тен Хаг. От Юнайтед обаче предпочитат да се стигне до постоянен трансфер.

Санчо наскоро беше замесен в публичен спор с мениджъра си, след като беше изваден от отбора за мача срещу Арсенал. Тогава Тен Хаг заяви, че Санчо е отпаднал поради лошото си представяне на тренировките. Часове по-късно играчът публично опроверга твърдението на мениджъра.

След това се появи информация, че е ядосал и своите съотборници с поведението си. Сега пред англичанина е поставена задачата да си извоюва на терена завръщане сред титулярите на тима, след като вече е изнервил своите съотборници и треньор.  През този сезон Санчо изигра 3 мача във Висшата лига, в които изигра общо 76 минути, без да вкара нито един гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички