ПСЖ изпрати със сълзи и резил легендата Марко Верати към Катар (ВИДЕО)


ПСЖ изпрати със сълзи и резил легендата Марко Верати към Катар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3591 0

Клубният елитен футбол в Лига 1 се завърна в петък вечер, когато ПСЖ прие Ница на "Парк де Пренс". Очакванията в цяла Франция бяха за категоричен успех на парижаните след прощалното изпращане на Марко Верати посока Катар заради продажбата му в Ал-Араби. 

В крайна сметка обаче южняците поднесоха изненадата и спечелиха с 3:2 насред френската столица. Те съумяха да открият резултата чрез Мофи в 21', но Мбапе успя да изравни за 1:1 на полувремето в 29'. 

Гостите обаче стартираха втората част ударно и чрез Лаборде (53') и Мофи (69') взеха ключов аванс преди заключителните минути срещу силния съперник. 

В крайна сметка Килиан Мбапе оформи в 87-ата минута крайното 2:3 с акробатично изпълнение след асистенция на Коло Муани. Дори и реми обаче щеше да бъде определяно като провал, след като съперникът имаше реалните шансове за нови голове в самия край. 

Така Ница дори изпревари ПСЖ във временното класиране с 9 точки от 5 срещи, докато парижани са с една по-малко на третото място. "Орлите" сложиха край на серията от две поражения от ПСЖ и записаха втора поредна победа от началото на сезона. 

Пред отборите предстоят дербита - ПСЖ приема Марсилия, а Ница е гост на Монако.  

Следете случващото се в Лига 1 със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички