Холанд ще откаже предложение от Челси


Холанд ще откаже предложение от Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

1491 0

Нападателят на Борусия Дортмнд Ерлинг Холанд ще откаже оферта от Челси, ако такава от „сините” дойде към германския клуб. Спекулациите около бъдещето на 20-годишният играч за следващ трансфер стават все повече и повече, а лондончани са един от клубовете, който разполага с налични средства, за да се сдобие с норвежеца.

Според медиите в Германия клубът от Острова е набелязал Холанд за трансфер през лятото, но тимът от „Сигнал Идуна Парк” би отказал деветцифрено предложение от Челси. Също така Bild пише, че Холанд е наясно в кои отбори би продължил своята кариера, а Челси не е един от тях.

Реал Мадрид, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Барселона, Ливърпул и Ювентус са шестте отбора в листата на Холанд. Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Ватцке пък не очаква да има „луди” предложения за стрелеца през лятото.

Холанд счупи пореден рекорд през седмицата, когато неговият отбор продължи напред в Шампионската лига след голов трилър срещу Севиля. Той вкара 20-ият си гол в 14 мача от турнира на богатите, като това е най-бързото постижение в историята на футбола. А има ли интерес Байерн Мюнхен към Холанд, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички