В Германия отписаха Байерн Мюнхен и Челси от трансферната битка за Холанд


В Германия отписаха Байерн Мюнхен и Челси от трансферната битка за Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

2170 0

Световният клубен шампион Байерн Мюнхен и английският гранд Челси нямат шансове да подпишат със звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, твърди немското авторитетно издание Bild. Според информациите, шест европейски гранда ще спорят за подписа на Холанд през лятото, но Байерн и Челси не са сред тях.

Немското издание твърди, че клубовете, които могат да се намесят в битката за Холанд, са испанските колоси Барселона и Реал Мадрид, английските грандове Ливърпул, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, както и италианският шампион Ювентус. Любопитното е, че и Байерн, и Челси бяха усилено свързвани с трансфера на Холанд, но според Bild нападателят не желае трансфер при тях.

Холанд премина в Борусия едва през януари 2020-а, но вече е считан за един от най-добрите нападатели в света. Смята се, че той ще смени клубната си принадлежност още това лято, като вече обмисля вариантите пред себе си. Холанд е оценяван на 110 милиона евро, а през този сезон има 27 гола и 8 асистенции в 27 срещи.

Само преди няколко дни се появиха информации, че собственикът на Челси Роман Абрамович лично е одобрил трансфера на Холанд и е готов да плати за привличането му на "Стамфорд Бридж" (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички