Мино Райола: Само 10 клуба могат да си позволят Холанд, 4 от тях са английски


Мино Райола: Само 10 клуба могат да си позволят Холанд, 4 от тях са английски
Снимка: Guliver/GettyImages

1168 0

Футболният агент на звездата на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд - Мино Райола, направи любопитно твърдение, че само 10 клуба в света могат да си позволят услугите на младия норвежки нападател. Той поясни, че 4 от тях са английски тимове.

"Очевидно е, че всички виждат Ерлинг като една от потенциалните звезди на бъдещето, защото това, което прави за възрастта си, е просто уникално. Той ще бъде една от звездите на следващото десетилетие, защото сме на етап, в който започваме да се питаме още колко играчи като Ибрахимович, Роналдо и Меси имат във футбола.

Следователно, всеки чака следващото поколение. Само 10 клуба могат да си позволят да привлекат Холанд и да му осигурят обстановката, в която иска да бъде след Дортмунд. 4 от тези клубове са в Англия. Не вярвам, че има един спортен директор или треньор в света, който да каже, че не е заинтересован. Това е все едно да се запиташ дали има някой отбор във Формула 1, който да не бъде заинтересован в това да разполага с Люис Хамилтън" - сподели Райола.

А наскоро излезе информация, че Манчестър Сити подготвя оферта от 100 милиона паунда за Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички