Спешни срещи в ПСЖ: Катарците "давят" Килиан Мбапе в пари след шоуто му срещу Реал Мадрид


Спешни срещи в ПСЖ: Катарците "давят" Килиан Мбапе в пари след шоуто му срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

14399 0

Френският гранд ПСЖ е отправил предложение на Килиан Мбапе, което би направило французина най-скъпоплатеният играч в света!

Френският национал e "най-горещото име" в Европа в момента, след страхотния си гол за парижани срещу Реал Мадрид в първия осминафинален мач между двата тима в Шампионска лига във вторник вечер.

Съобщава се, че катарските собственици на гранда от Париж няма да се бавят повече да се обвържат 23-годишния футболист, който считат, че със сигурност ще бъде най-добрият в света през следващото десетилетие!

Според "The Independent", умопомрачителната оферта е на стойност 500 000 седмично, като може да бъде дори по-близо до милион на седмица. Според информацията, основният претендент за подписа на Мбапе – Реал Мадрид, не може да удовлетвори подобно предложение.

Твърди се още, че близкото обкръжение на нападателя е провело срещи с босовоте на ПСЖ в сряда, 16 февруари, на които е било отбелязано незадоволителното представяне на Реал в първия осминафинален сблъсък. Ако френският нападател остане в Париж, това означава, че евентуалното пристигане на Пол Погба става все по-малко вероятно. Договорът на полузащитника на Манчестър Юнайтед също изтича през лятото (по-рано днес се появиха информации, че Погба може да отиде в друг английски гранд).

*А какво точно сподели Килиан Мбапе след гола си срещу Реал - четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички