След демонстрацията на сила: Килиан Мбапе отказа да затвори "вратата" към Реал Мадрид


След демонстрацията на сила: Килиан Мбапе отказа да затвори "вратата" към Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

5160 0

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе вярва, че представянето му в първия 1/8-финален мач срещу Реал Мадрид е доказало, че е отдаден на френския гранд, въпреки че за пореден път отказа да затвори "вратата" за евентуален трансфер в испанския колос през идното лято.

"Острието" на парижани отправи седем удара към вратата на Тибо Куртоа, спечели дузпа, която Лионел Меси пропусна, а в последните секунди на срещата отбеляза победния гол, който даде крехък аванс на неговия отбор преди реванша.

Запитан на пресконференция след двубоя как е успял да се справи с напрежението, породено от факта, че се е изправил срещу евентуалния си бъдещ отбор, Мбапе каза следното:

"Твърде много въпроси се задават и твърде много неща се казват. Говорим за ПСЖ и Реал Мадрид, два велики клуба. Футболист съм на ПСЖ и винаги съм много щастлив. Преди мача казах, че ще дам всичко от себе си и трябваше да го докажа с действия. Тази вечер го направих, но има и втори мач на "Сантяго Бернабеу"".

"Искахме да сме готови за тези страхотни вечери в Шампионска лига. Мечтаем за такива представяния. Искахме да победим, подкрепяни от нашите фенове", каза още Килиан Мбапе.

Запитан отново за бъдещето си, нападателят на ПСЖ отсече: "Играя за един от най-добрите отбори в света. Ще давам всичко от себе си до края на сезона и след това ще видим...".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички