Роналдо-младши прави "мрежички" на случайни минувачи пред "Олд Трафорд" (ВИДЕО)


Роналдо-младши прави "мрежички" на случайни минувачи пред "Олд Трафорд" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

5756 0

Съвсем наскоро Манчестър Юнайтед подписа договор с още един Роналдо. Разбира се, става въпрос за сина на Кристиано - Роналдо-младши. Той е решил да удължи престоя си в школата на "червените дяволи", а едва ли има съмнения кой номер грее на гърба му (7).

Със сигурност покрай своя статута на своя татко, Роналдо-младши също се радва на немалка популярност, въпреки че е едва на 11 години. Това важи с още по-голяма сила за разпознаваемостта му в Манчестър след завръщането на неговия татко в клуба.

Някои случайни минувачи около "Олд Трафорд" може и да не са го разпознали, но той се погрижи да го запомнят. В социалните мрежи все по-голяма популярност набира видео, на което се вижда как Роналдо-младши прави "мрежички" на случайни хора.

За всеки един футболист да му бъде прекарана топката между краката е едно от най-неприятните, а в някои случаи и унизителни неща, които могат да му се случат. Явно Роналдо-младши е научил и някой друг трик от своя татко и не се свени да го използва точно пред "Олд Трафорд".

Можете да видите изпълнението на 11-годишния син на Кристиано по-долу в материала. Името на малчугана бе замесено и в друга любопитна ситуация, след като синът на Кристиано Роналдо призна, че Манчестър Юнайтед не струва (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички