Ръководството на Реал най-критично към двама след 0:1 в Париж


Ръководството на Реал най-критично към двама след 0:1 в Париж
Снимка: Getty Images/Guliver

2853 0

Очаквано, водещите фигури в Реал Мадрид са много недоволни не само от резултата за тима в първия осминафинал в Шампионска лига срещу ПСЖ, но и от представянето му в Париж. Основните критики на ръководството след 0:1 във френската столица са насочени към треньора Карло Анчелоти и десния бек Дани Карвахал, твърди "ESPN".

"Кралския клуб" беше доминиран от домакините през целия мач, а Килиан Мбапе беше постоянна заплаха за вратата, пазена от Тибо Куртоа. Според източници на "ESPN" ръководителите на клуба са недоволни от представянето на отбора, от защитния подход, предприет от Анчелоти и от начина, по който отборът и най-вече Карвахал, опитаха да се справят с Мбапе.

Медията публикува още едно изненадващо твърдение за испанския гранд. Според нейните източници отборът се надява да победи в реванша и вярва, че загубата с 0:1 всъщност не е лош резултат, като се има предвид колко зле са играли.

След загубата в Париж слуховете за уволнението на треньора отново излязоха на дневен ред. В Испания твърдят, че Анчелоти може да бъде отпратен след края на сезона, а ето кой е най-актуалният вариант за негов заместник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички